Aogami

Tojiro Aogami nóż Deba 18cm F-977

Tojiro Aogami nóż Deba 18cm F-977
Tojiro Aogami nóż Deba 18cm F-977

Nóż kuchenny Deba 18 cm Tojiro Aogami

Stosunkowo ciężki, ostro zakończony nóż z grubą, zwężającą się klingą. Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. Mimo że Japończycy używają go też do sprawiania mięsa drobiowego, nóż Deba nie jest tasakiem rzeźniczym. Można nim swobodnie przeciąć ość czy chrząstkę, ale nie służy do rąbania grubych kości i nie powinno się nim mocno uderzać. W tym modelu krawędź grzbietu jest lekko zaokrąglona, żeby maksymalnie zwiększyć komfort pracy palcami.

Cena:

1 569,00 zł

Cena netto: 1 275,61 zł

Tojiro Aogami Slanted Nóż Yanagi-sashimi 24cm F-965

Tojiro Aogami Slanted Nóż Yanagi-sashimi 24cm F-965
Tojiro Aogami Slanted Nóż Yanagi-sashimi 24cm F-965

Tojiro Aogami Slanted Nóż Yanagi-sashimi 24cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi.

Cena:

1 269,00 zł

Cena netto: 1 031,71 zł

Tojiro Aogami Slanted Pro Nóż Yanagi-sashimi 27cm F-966

Tojiro Aogami Slanted Pro Nóż Yanagi-sashimi 27cm F-966
Tojiro Aogami Slanted Pro Nóż Yanagi-sashimi 27cm F-966

Tojiro Aogami Slanted Pro Nóż Yanagi-sashimi 27cm

Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi.

Cena:

1 469,00 zł

Cena netto: 1 194,31 zł

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 24cm F-960

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 24cm F-960
Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 24cm F-960

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Cena:

1 028,00 zł

Cena netto: 835,77 zł

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 27cm F-961

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 27cm F-961
Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 27cm F-961

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 24 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Cena:

1 169,00 zł

Cena netto: 950,41 zł

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm
Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

1 769,00 zł

Cena netto: 1 438,21 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl