Kategorie
Producent
Sztywność ostrza
Dick Ergogrip nóż do filetowania półelastyczny 18 cm niebeski 8241718
Nóż masarski Dick Ergogrip 18 cm niebieski (8241718)
Długość ostrza: 18 cm.
Seria: Dick ERGOGRIP
Producent: Friedr. Dick GmbH & Co. KG
Kraj produkcji: Niemcy
Noże z serii Dick Ergogrip doskonale tną mięso.
Teraz usuwanie kości oraz ścinanie ścięgien i tłuszczu stanie się przyjemnością.
Wysyłka w: 24 godziny
Dick Ergogrip nóż do filetowania półelastyczny 21 cm niebeski 8241721
Nóż masarski Dick Ergogrip 21 cm niebieski (8241721)
Długość ostrza: 21 cm.
Seria: Dick ERGOGRIP
Producent: Friedr. Dick GmbH & Co. KG
Kraj produkcji: Niemcy
Noże z serii Dick Ergogrip doskonale tną mięso.
Teraz usuwanie kości oraz ścinanie ścięgien i tłuszczu stanie się przyjemnością.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2275 18 nóż do filetowania 18cm czarny
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2275 21 nóż do filetowania 21cm czarny
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2275 21 nóż do filetowania 21cm niebieski
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2277 PP 21 nóż do filetowania 21cm żółty
Uchwyt z polipropylenu zapewnia maksymalne wsparcie i umożliwia niemęczącą pracę w przetwórstwie mięsnym i rybnym,
a także we wszystkich innych obszarach przetwórstwa żywności.
Polipropylen (PP), uchwyt jest szczególnie łatwy do czyszczenia.
Uchwyt jest bardzo szczelny w miejcsu łaczenia z ostrzem.
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
GIESSER 2285 18 nóż do filetowania 18cm czarny
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2285 21 nóż do filetowania 21cm czarny
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2285 21 nóż do filetowania 21cm niebieski
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Wysyłka w: 24 godziny
GIESSER 2287 PP 21 nóż do filetowania 21cm żółty
Uchwyt z polipropylenu zapewnia maksymalne wsparcie i umożliwia niemęczącą pracę w przetwórstwie mięsnym i rybnym,
a także we wszystkich innych obszarach przetwórstwa żywności.
Polipropylen (PP), uchwyt jest szczególnie łatwy do czyszczenia.
Uchwyt jest bardzo szczelny w miejcsu łaczenia z ostrzem.
Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.
Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.
Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.
Mora Frosts nóż do filetowania elastyczny 129-3790 9218PG (21,8cm)
Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą
Wysyłka w: 24 godziny
Mora Frosts nóż do filetowania półelastyczny 129-3820 9151PG (15,1cm)
Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą
Wysyłka w: 24 godziny
Mora Frosts nóż do filetowania półelastyczny 129-3855 9210PG (21cm)
Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą
Wysyłka w: 24 godziny
Dick ExpertGrip 2K nóż do filetowania półelastyczny 21 cm niebieski 8211721
Nóż do filetowania Dick ExpertGrip 2K 21 cm niebieski (8211721)
Długość ostrza: 21 cm
Seria: Dick EXPERTGRIP 2K
Stal nierdzewna, polerowane ostrze
Producent: Friedr. Dick GmbH & Co. KG
Kraj produkcji: Niemcy
Unikalna rękojeść do wszystkich rozmiarów dłoni i cięć o szczególnie antypoślizgowej strukturze powierzchni zapewnia łatwą i niemęczącą pracę.
Nóż bardzo dobrze wyważony co gwarantuje wygodę pracy.
Użycie wyłącznie wysokiej jakości stopów stali (X55CrMo14).
Twardość ostrza 56° HRC znacznie zmniejsza zużycie materiału, a krawędź tnąca ma długą żywotność.
Dzięki specjalnemu procesowi hartowania każde ostrze jest indywidualnie hartowane i monitorowane.
Noże z serii ExpertGrip 2K otrzymały amerykański znak higieny i jakości NSF.
Seria noży Dick ExpertGrip 2K zapewnia najlepsze wyniki pracy i wygodę cięcia.
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóz do ryb nr. 51 (21cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 210 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóż do ryb nr. 50 (17,5cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 175 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóż do ryb nr. 52 (16cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 160 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóż do ryb nr. 53 (18cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 180 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóż do ryb nr. 58 (23cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 230 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Polkars nóż do ryb nr. 54 (21cm)
Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 210 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...
Wysyłka w: 24 godziny
Victorinox nóż do łososia 5.4623.30 (30 cm)
Wysyłka w: 24 godziny