Kategorie
Producent
Sztywność ostrza
Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z białej byczej kości w połączeniu ze świetną stalą R-2 hartowana do 63 HRC +/- 1. To doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza zostałokuty 61 warstwami stali, tworząc piękny wzór. Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy. Ze względu na ręcznie wykonanie, każdego noża mogą one minimalnie odbiegać od tych przedstawionych na zdjęciach, a każdy wzór noża jest unikalny i niepowtarzalny.
2 599,00 zł
Cena netto: 2 113,01 zł
2 299,00 zł
Cena netto: 1 869,11 zł
3 999,00 zł
Cena netto: 3 251,22 zł
3 299,00 zł
Cena netto: 2 682,11 zł
2 799,00 zł
Cena netto: 2 275,61 zł
2 799,00 zł
Cena netto: 2 275,61 zł
2 199,00 zł
Cena netto: 1 787,80 zł
2 799,00 zł
Cena netto: 2 275,61 zł