Kategorie
Producent
Sztywność ostrza
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż do obierania 10 cm
Nóż kuchenny do obierania 10 cm Tojiro DP37
Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki małych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż do pieczywa 20cm
Nóż kuchenny do pieczywa Tojiro DP37 20 cm
Specjalistyczny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia wszystkich rodzajów pieczywa. Ząbkowane ostrze gładko tnie świeże wypieki, w których skórka jest chrupiąca, a miąższ ma konsystencję puchu. Profesjonalny poziom wykończenia noża gwarantuje wyjątkową ostrość przez długi czas.
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm
Nóż kuchenny Nakiri 16,5 cm Tojiro DP37
Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Santoku 17cm
Nóż kuchenny Santoku 17cm Tojiro DP37
Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 18cm
Nóż kuchenny szefa kuchni 18 cm Tojiro DP37
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro DP37
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm
Nóż kuchenny szefa kuchni 24 cm Tojiro DP37
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż uniwersalny 12cm
Nóż kuchenny uniwersalny 12 cm Tojiro DP37
Wszechstronny, lekki nóż kuchenny, przeznaczony do obierania, czyszczenia i krojenia małych lub średnich produktów, takich jak zioła, warzywa czy owoce. Ponieważ przypomina kształtem nóż szefa, często się przydaje jako miniaturowa wersja tego podstawowego narzędzia, kiedy duży nóż okazuje się niepraktyczny.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż uniwersalny 15cm
Nóż kuchenny uniwersalny 15 cm Tojiro DP37
Poręczny nóż kuchenny, szczególnie praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki w kostkę, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.