Japońskie noże Nakiri do szatkowania warzyw

Noże NAKIRI

Satake Katsu Nóż Nakiri 16cm

Satake Katsu Nóż Nakiri 16cm
Satake Katsu Nóż Nakiri 16cm

Satake Katsu Nóż kuchenny Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

179,00 zł

Cena netto: 145,53 zł

szt.

Satake Masamune Nóż Nakiri 16 cm

Satake Masamune Nóż Nakiri 16 cm
Satake Masamune Nóż Nakiri 16 cm

Satake Masamune Nóż Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

149,00 zł

Cena netto: 121,14 zł

szt.

Satake Megumi 420J2 Nóż Nakiri 16cm

Satake Megumi 420J2 Nóż Nakiri 16cm
Satake Megumi 420J2 Nóż Nakiri 16cm

Satake Megumi Nóż Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

99,00 zł

Cena netto: 80,49 zł

szt.

Satake MV Natural Nóż Nakiri 16 cm

Satake MV Natural Nóż Nakiri 16 cm
Satake MV Natural Nóż Nakiri 16 cm

Satake MV Natural Nóż Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

139,00 zł

Cena netto: 113,01 zł

Satake MV Pakka Nóż Nakiri 16 cm

Satake MV Pakka Nóż Nakiri 16 cm
Satake MV Pakka Nóż Nakiri 16 cm

MV Pakka Satake Nóż Nakiri 16 cm

pecjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

159,00 zł

Cena netto: 129,27 zł

szt.

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż Nakiri 16cm
Satake Nashiji Black Pakka Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Black Pakka Nóż kuchenny Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

239,00 zł

Cena netto: 194,31 zł

Satake Nashiji Natural Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Natural Nóż Nakiri 16cm
Satake Nashiji Natural Nóż Nakiri 16cm

Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

169,00 zł

Cena netto: 137,40 zł

szt.

Satake Noushu Nóż Nakiri 16cm w drewnianym pudełku

Satake Noushu Nóż Nakiri 16cm w drewnianym pudełku
Satake Noushu Nóż Nakiri 16cm w drewnianym pudełku

Satake Noushu Nóż Nakiri 16cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

229,00 zł

Cena netto: 186,18 zł

szt.

Satake Satoru Nóż Nakiri 16cm

Satake Satoru Nóż Nakiri 16cm
Satake Satoru Nóż Nakiri 16cm

Satake Satoru Nóż kuchenny Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

159,00 zł

Cena netto: 129,27 zł

szt.

Satake Tomoko 420J2 Nóż Nakiri 16cm

Satake Tomoko 420J2 Nóż Nakiri 16cm
Satake Tomoko 420J2 Nóż Nakiri 16cm

Satake Tomoko Nóż Nakiri 16 cm

Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

Cena:

109,00 zł

Cena netto: 88,62 zł

Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16cm

Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16cm
Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16cm

Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16 cm

Funkcjonalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

389,00 zł

Cena netto: 316,26 zł

szt.

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

MSC Nakiri 160 mm to wielozadaniowe narzędzie, które może być wykorzystane do siekania, krojenia w plastry i kostkę czy drobnego siekania świeżych produktów. Nóż ma kształt wąskiego tasaka, przypomina też tradycyjny japoński nóż Usuba lecz w przeciwieństwie do jednostronnie ostrzonej Usuby, nóż Nakiri jest zaostrzony obustronnie. Bardzo cienka krawędź tnąca przechodzi przez krojone produkty bez najmniejszego oporu. Już sam, choć niewielki, ciężar noża wystarczy do wcięcia się w głąb pomidora, cebuli oraz innych warzyw czy owoców. Duża powierzchnia klingi jest często wykorzystywana również do przenoszenia pokrojonych produktów z deski do krojenia wprost na patelnię, do garnka czy innego naczynia.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

299,00 zł

Cena netto: 243,09 zł

szt.

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]
Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

MSC Nakiri 160 mm to wielozadaniowe narzędzie, które może być wykorzystane do siekania, krojenia w plastry i kostkę czy drobnego siekania świeżych produktów. Nóż ma kształt wąskiego tasaka, przypomina też tradycyjny japoński nóż Usuba lecz w przeciwieństwie do jednostronnie ostrzonej Usuby, nóż Nakiri jest zaostrzony obustronnie. Bardzo cienka krawędź tnąca przechodzi przez krojone produkty bez najmniejszego oporu. Już sam, choć niewielki, ciężar noża wystarczy do wcięcia się w głąb pomidora, cebuli oraz innych warzyw czy owoców. Duża powierzchnia klingi jest często wykorzystywana również do przenoszenia pokrojonych produktów z deski do krojenia wprost na patelnię, do garnka czy innego naczynia.

Cena:

269,00 zł

Cena netto: 218,70 zł

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl