Kategorie
Producent
Sztywność ostrza
Tojiro MV Nóż Soba 24cm
Tojiro MV Nóż Soba 24cm
Soba-kiri charakteryzuje – bardzo szerokie ostrze, bez typowego czubka, o prostokątnym kształcie i prostej krawędzi tnącej. Jednak jego kształt i krawędź tnąca z nietypowo obniżoną brodą, są podyktowane wyjątkowej specjalizacji – jest to nóż, wykorzystywany do przygotowywania klusek soba oraz udon.
Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 27cm
Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 27cm
Soba-kiri charakteryzuje – bardzo szerokie ostrze, bez typowego czubka, o prostokątnym kształcie i prostej krawędzi tnącej. Jednak jego kształt i krawędź tnąca z nietypowo obniżoną brodą, są podyktowane wyjątkowej specjalizacji – jest to nóż, wykorzystywany do przygotowywania klusek soba oraz udon.
Wysyłka w: 48 godzin
Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm
Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm
Soba-kiri charakteryzuje – bardzo szerokie ostrze, bez typowego czubka, o prostokątnym kształcie i prostej krawędzi tnącej. Jednak jego kształt i krawędź tnąca z nietypowo obniżoną brodą, są podyktowane wyjątkowej specjalizacji – jest to nóż, wykorzystywany do przygotowywania klusek soba oraz udon.
Wysyłka w: 48 godzin