Kategorie
Producent
Sztywność ostrza
Mistrz Takeshi Saji jest jednym z najbardziej znanych Japońskich knifemakerów.
W swojej pracy stosuje tradycyjne techniki i kombinacje.
Noże spod ręki mistrza Takeshi Saji są unikatowe i niepowtarzalne, wykonane ręcznie głównie ze stali VG-10 lub R2.
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Bunka ręcznie kuty 17 cm
Takeshi Saji Blue Steel Nóż kuchenny Bunka ręcznie kuty 17 cm
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17cm VG-10
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż kuchenny Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Wysyłka w: 48 godzin
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17 cm R-2
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Wysyłka w: 48 godzin
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17 cm VG-10
Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.
Wysyłka w: 48 godzin