TOJIRO

Tojiro Aogami Damascus Nóż Deba 21cm

Tojiro Aogami Damascus Nóż Deba 21cm
Tojiro Aogami Damascus Nóż Deba 21cm

Nóż kuchenny Deba 21 cm Tojiro Aogami

Stosunkowo ciężki, ostro zakończony nóż z grubą, zwężającą się klingą. Przeznaczony jest do filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. Mimo że Japończycy używają go też do sprawiania mięsa drobiowego, nóż Deba nie jest tasakiem rzeźniczym. Można nim swobodnie przeciąć ość czy chrząstkę, ale nie służy do rąbania grubych kości i nie powinno się nim mocno uderzać. W tym modelu krawędź grzbietu jest lekko zaokrąglona, żeby maksymalnie zwiększyć komfort pracy palcami.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

2 589,00 zł

Cena netto: 2 104,88 zł

szt.

Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Atelier Forged VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

1 999,00 zł

Cena netto: 1 625,20 zł

Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro DP37

Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

859,00 zł

Cena netto: 698,37 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Nóż do pieczywa 21,5 cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż do pieczywa 21,5 cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż do pieczywa 21,5 cm

Nóż kuchenny do pieczywa Tojiro DP3 21,5 cm

Wykonany z japońską starannością nóż kuchenny, który świetnie sobie radzi zarówno z twardą skórką świeżego chleba, jak i z miękkim puchem gorącej bułki. Nóż do pieczywa posiada długie ostrze, które pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

439,00 zł

Cena netto: 356,91 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny do porcjowania Tojiro DP3 21 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

579,00 zł

Cena netto: 470,73 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Nóż Kiritsuke 21cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż Kiritsuke 21cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż Kiritsuke 21cm

Nóż kuchenny Kiritsuke 21 cm Tojiro DP3

Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

619,00 zł

Cena netto: 503,25 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Nóż Santoku 21cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż Santoku 21cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż Santoku 21cm

Tojiro DP3 VG-10 Nóż Santoku 21cm

Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Cena:

539,00 zł

Cena netto: 438,21 zł

Tojiro Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni Tojiro DP3 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

519,00 zł

Cena netto: 421,95 zł

szt.

Tojiro Color Nóż Szefa 21 cm

Tojiro Color Nóż Szefa 21 cm
Tojiro Color Nóż Szefa 21 cm

Tojiro Color Nóż Szefa 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

319,00 zł

Cena netto: 259,35 zł

Tojiro Flash VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Flash VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Flash VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni Tojiro Flash 21 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić duże porcje, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie można było przesuwać klingę w obydwu kierunkach.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

1 199,00 zł

Cena netto: 974,80 zł

szt.

Tojiro Hammered VG-10 Nóż Szefa kuchni 21cm

Tojiro Hammered VG-10 Nóż Szefa kuchni 21cm
Tojiro Hammered VG-10 Nóż Szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm Tojiro Zen Hammered


Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Cena:

679,00 zł

Cena netto: 552,03 zł

Tojiro Hand Made VG-10 Micarta white, Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Hand Made VG-10 Micarta white, Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Hand Made VG-10 Micarta white, Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny Szefa Kuchni 21 cm Tojiro Hand Made White

Ręcznie wykonany, dwustronnie ostrzony nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony m.in. do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić nawet naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać klingę w obydwu kierunkach. Posiada ekstremalnie wytrzymałą klingę, w której twardy rdzeń (VG-10) okuto 63 warstwami wysoko i niskowęglowej stali nierdzewnej.

Cena:

2 399,00 zł

Cena netto: 1 950,41 zł

Tojiro Hand Made VG-10 Micarta, Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Hand Made VG-10 Micarta, Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Hand Made VG-10 Micarta, Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Hand Made Nóż kuchenny Szefa Kuchni 21 cm

Ręcznie wykonany, dwustronnie ostrzony nóż kuchenny o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony m.in. do krojenia mięsa, warzyw i ryb. Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić nawet naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać klingę w obydwu kierunkach. Posiada ekstremalnie wytrzymałą klingę, w której twardy rdzeń (VG-10) okuto 63 warstwami wysoko i niskowęglowej stali nierdzewnej.

Cena:

2 399,00 zł

Cena netto: 1 950,41 zł

Tojiro High Powder R-2 Nóż szefa 21cm

Tojiro High Powder R-2 Nóż szefa 21cm
Tojiro High Powder R-2 Nóż szefa 21cm

Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm Tojro High Powder


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

1 269,00 zł

Cena netto: 1 031,71 zł

Tojiro Limited VG-10 Nóż szefa 21cm

Tojiro Limited VG-10 Nóż szefa 21cm
Tojiro Limited VG-10 Nóż szefa 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro Limited
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

769,00 zł

Cena netto: 625,20 zł

szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Tojiro Pro Western VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Tojiro Pro Western VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny Tojiro Pro do porcjowania 21 cm


Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

559,00 zł

Cena netto: 454,47 zł

szt.

Tojiro Pro Western VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Pro Western VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Pro Western VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny Tojiro Pro Szefa kuchni 21 cm


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

599,00 zł

Cena netto: 486,99 zł

szt.

Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm
Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black


Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Cena:

819,00 zł

Cena netto: 665,85 zł

Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro Shippu Black


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić nawet naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać klingę w obydwu kierunkach. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.

Cena:

929,00 zł

Cena netto: 755,28 zł

Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Kasztan


Profesjonalne noże z serii Tojiro Shippu Kasztan DP Damascus to unikatowe połączenie ostrzy w stylu zachodnim z rękojeściami w stylu japońskim. Praktyczne ostrza o podwójnym szlifie wykonano z wysokiej jakości tzw. stali damasceńskiej: 63 warstw stali nierdzewnej, osłaniających niezwykle twardy rdzeń ze stali z domieszką kobaltu. Piękny, wielowarstwowy materiał powstaje zgodnie z tradycyjnymi technikami wykuwania stali, dzięki czemu nóż służy użytkownikom dłużej niż zwykłe narzędzia. Rękojeści z hartowanego drewna kasztanowego, ponieważ są wzmocnione pierścieniem z żywicy i zabezpieczone lakierem, wykazują wysoką odporność na wilgoć i przebarwienia.

Cena:

669,00 zł

Cena netto: 543,90 zł

Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż Szefa 21cm

Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż Szefa 21cm
Tojiro Shippu Kasztan VG-10 Nóż Szefa 21cm

Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm Tojiro Shippu Kasztan


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić nawet naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać klingę w obydwu kierunkach. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.

Cena:

799,00 zł

Cena netto: 649,59 zł

Tojiro Shippu VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Tojiro Shippu VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Tojiro Shippu VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu


Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

789,00 zł

Cena netto: 641,46 zł

szt.

Tojiro Shippu VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Shippu VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Shippu VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro Shippu


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić nawet naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać klingę w obydwu kierunkach. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

849,00 zł

Cena netto: 690,24 zł

szt.

Tojiro Shirogami Nóż Deba 21cm

Tojiro Shirogami Nóż Deba 21cm
Tojiro Shirogami Nóż Deba 21cm

Tojiro Shirogami Nóż Deba 21 cm
Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

1 369,00 zł

Cena netto: 1 113,01 zł

szt.

Tojiro Shirogami Nóż Miroshi Deba 21cm

Tojiro Shirogami Nóż Miroshi Deba 21cm
Tojiro Shirogami Nóż Miroshi Deba 21cm

Tojiro Shirogami Nóż Miroshi Deba 21cm


Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

Cena:

789,00 zł

Cena netto: 641,46 zł

Tojiro Shirogami Nóż Szefa 21 cm

Tojiro Shirogami Nóż Szefa 21 cm
Tojiro Shirogami Nóż Szefa 21 cm

Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm Tojiro Shirogami
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

429,00 zł

Cena netto: 348,78 zł

Tojiro Zen Black VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Tojiro Zen Black VG-10 Nóż do porcjowania 21cm
Tojiro Zen Black VG-10 Nóż do porcjowania 21cm

Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Zen Black
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

579,00 zł

Cena netto: 470,73 zł

szt.

Tojiro Zen Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Zen Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Zen Black VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro Zen Black
Profesjonalny wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Cena:

639,00 zł

Cena netto: 519,51 zł

Tojiro Zen Kasztan nóż do do porcjowania 21 cm FD-569K

Tojiro Zen Kasztan nóż do do porcjowania 21 cm FD-569K
Tojiro Zen Kasztan nóż do do porcjowania 21 cm FD-569K

Profesjonalny japoński nóż do porcjowania Tojiro Zen 21 cm.

Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10

Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 32,5 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość Klingi: 3,6 cm
Grubość klingi: ok. 2,5 mm
Waga: ok. 100 g

Cena:

529,00 zł

Cena netto: 430,08 zł

Tojiro Zen Kasztan nóż szefa kuchni 21cm FD-564K

Tojiro Zen Kasztan nóż szefa kuchni 21cm FD-564K
Tojiro Zen Kasztan nóż szefa kuchni 21cm FD-564K

Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, szatkowania, cięcia i plastrowania rozmaitych produktów.
Jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić większe płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby swobodnie przesuwać ostrze w obydwu kierunkach.
Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Tojiro Zen 21 cm.

Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 35 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość Klingi: 4,5 cm
Grubość klingi: ok. 2,3 mm
Waga: ok. 120 g

Cena:

589,00 zł

Cena netto: 478,86 zł

Tojiro Zen Kasztan nóż Yanagi-Sashimi 21cm FD-572K

Tojiro Zen Kasztan nóż Yanagi-Sashimi 21cm FD-572K
Tojiro Zen Kasztan nóż Yanagi-Sashimi 21cm FD-572K

Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry.
Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia.
Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie.
Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Profesjonalny japoński nóż Yanagi-Sashimi, Tojiro Zen 21 cm.

Ostrze: stal 3 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość: +/-1 60 HRC
Długość całkowita: 34,2 cm
Długość ostrza: 21 cm
Szerokość Klingi: 2,8 cm
Grubość klingi: ok. 2,9 mm
Waga: ok. 100 g

Cena:

529,00 zł

Cena netto: 430,08 zł

Tojiro Zen VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Tojiro Zen VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm
Tojiro Zen VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Tojiro Zen Dąb VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

539,00 zł

Cena netto: 438,21 zł

szt.

Tojiro Zen VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Zen VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Tojiro Zen VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Nóż kuchenny szefa kuchni 21 cm Tojiro Zen Dąb


Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

599,00 zł

Cena netto: 486,99 zł

szt.

Tojiro Zen VG-10 Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Tojiro Zen VG-10 Nóż Yanagi-Sashimi 21cm
Tojiro Zen VG-10 Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm Tojiro Zen Dąb


Nóż do sashimi (Yanagi) jest typowym japońskim nożem, przeznaczonym głównie do krojenia świeżych ryb na cienkie, niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi i innych potraw, które wymagają dokładnego i perfekcyjnego cięcia. Jego długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

539,00 zł

Cena netto: 438,21 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl