SWIBO 5.8450.20 nóż do filetowania 20 cm
Opis
Nóż VICTORINOX - SWIBO
Nóż przeznaczony do filetowania o elastycznym, wąskim ostrzu.
Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk.
Długość ostrza: 20 cm
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: polipropylen
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F
Profesjonalna linia noży masarskich VICTORINOX - SWIBO
Noże VICTORINOX - SWIBO zapewniają doskonałe parametry cięcia, długo pozostają ostre i nie ma problemów z ich ostrzeniem.
Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysokich temperatur.
Noże Victorinox są wykorzystywane w branży mięsnej, gastronomicznej oraz przez profesjonalnych szefów kuchni.
Victorinox zapewnia najwyższą jakość swoich produktów.
Nóż można myć w zmywarce.
Dane techniczne
Sztywność ostrza | elastyczne |
Długość ostrza | 20 cm |