MARKI / PRODUCENCI

Global NI Nóż do warzyw 16 cm GNM-08

  Global NI Nóż do warzyw 16 cm GNM-08
Global NI Nóż do warzyw 16 cm GNM-08

Global NI Nóż kuchenny do warzyw 16 cm GNM-08

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 379,00 zł (netto: 308,13 zł )
szt.
  • nowość

Global NI Orientalny nóż szefa kuchni 16cm GN-008

  Global NI Orientalny nóż szefa kuchni 16cm GN-008
Global NI Orientalny nóż szefa kuchni 16cm GN-008

Global NI Orientalny nóż szefa kuchni 16 cm GN-008

Średniej wielkości, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony głównie do krojenia mięsa, lecz równie przydatny jako narzędzie uniwersalne, którym swobodnie posiekamy zioła lub pokroimy warzywa w kostkę czy w plastry. Szerokie, cienkie ostrze błyskawicznie i schludnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając przy tym delikatnych składników.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 439,00 zł (netto: 356,91 zł )
szt.
  • nowość

GIESSER 3105 16 trybownik prosty 16cm czarny

GIESSER 3105 16 trybownik prosty 16cm czarny
GIESSER 3105 16 trybownik prosty 16cm czarny

Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.

Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.

Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 43,00 zł (netto: 34,96 zł )
szt.

GIESSER 3107 PP 16 trybownik prosty 16cm żółty

GIESSER 3107 PP  16 trybownik prosty 16cm żółty
GIESSER 3107 PP 16 trybownik prosty 16cm żółty

Uchwyt z polipropylenu zapewnia maksymalne wsparcie i umożliwia niemęczącą pracę w przetwórstwie mięsnym i rybnym,
a także we wszystkich innych obszarach przetwórstwa żywności.

Polipropylen (PP), uchwyt jest szczególnie łatwy do czyszczenia.
Uchwyt jest bardzo szczelny w miejcsu łaczenia z ostrzem.

Mocne i trwałe ostrza.
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57 stopni w skali twardości Rockwell .
Lustrzane wykończenie zapewnia maksymalną odporność na rdzę i retencji krawędzi. Co zapewnia doskonałą ostrość.
Ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego oraz antypoślizgowa powierzchnia uchwytu.
Dobrze ukształtowane uchwyty zapewniają stabilność i zmniejszają ryzyko poślizgnięcia noża w ręku.

Uchwyt z tworzywa sztucznego nadaje się do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania obowiązujących przepisów.

Noże można myć w zmywarce. Jednak, aby chronić krawędź tnącą, zalecamy ręczne czyszczenie.

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 43,00 zł (netto: 34,96 zł )
szt.

GIESSER 3165 16 trybownik prosty szeroki 16 cm czarny

GIESSER 3165 16 trybownik prosty szeroki 16 cm czarny
GIESSER 3165 16 trybownik prosty szeroki 16 cm czarny

GIESSER 3165-16
Nóż trybownik prosty szeroki 16 cm

Ostrze noża zostało wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w procesie próżniowym do 56 - 57
stopni w skali Rockwella. Noże Giesser dłużej zachowują odpowiednią krawędź tnącą dzięki specjalnemu procesowi polerowania
który zapewnia również maksymalną odporność na rdzę. Doskonałą ostrość uzyskują dzięki ręcznemu szlifowaniu ostrza.
Wygodna, miła w dotyku a co najważniejsze antypoślizgowa rączka została wykonana z termoplastycznego tworzywa TPE.

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 43,00 zł (netto: 34,96 zł )
szt.

Global europejski nóż Rzeźniczy 16 cm GF-27

Global europejski nóż Rzeźniczy 16 cm GF-27
Global europejski nóż Rzeźniczy 16 cm GF-27

Europejski nóż Rzeźniczy 16 cm | Global GF-27

Nóż przeznaczony do krojenia dużych płatów mięsa na mniejsze, równe porcje, np. steki. Jego zakrzywione ostrze z łatwością przecina skórę i tłuszcz, co pozwala skutecznie oczyścić mięso bez ryzyka utraty wartościowych części tuszy. Nożem rzeźnickim można też z powodzeniem kroić takie produkty jak ananas czy warzywa dyniowate.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 539,00 zł (netto: 438,21 zł )
szt.
  • nowość

Global Europejski nóż szefa kuchni 16cm GF-32

Global Europejski nóż szefa kuchni 16cm GF-32
Global Europejski nóż szefa kuchni 16cm GF-32

Europejski nóż szefa kuchni 16cm | Global GF-32

Wszechstronny nóż kuchenny, który doskonale się sprawdza podczas poważnych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej. Mocne, szerokie ostrze precyzyjnie dzieli i kroi różnego rodzaju produkty – zarówno mięso, jak i warzywa czy owoce. Ten stosunkowo masywny nóż polecany jest szczególnie kucharzom zawodowym.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 549,00 zł (netto: 446,34 zł )
szt.
  • nowość

Global Nóż do bułek / kanapek GS-61

Global Nóż do bułek / kanapek GS-61
Global Nóż do bułek / kanapek GS-61

Nóż kuchenny do bułek / kanapek | Global GS-61

Praktyczny nóż kuchenny z ząbkowaną krawędzią tnącą, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienkie ostrze gładko przecina nawet najtwardszą skórkę chleba, a szeroka klinga zwiększa przestrzeń między palcami a powierzchnią do krojenia. Oryginalny nóż do pieczywa marki Global może też służyć do krojenia i podawania kanapek, pomidorów, ananasów oraz innych owoców z twardą skórką.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 369,00 zł (netto: 300,00 zł )
szt.
  • nowość

Global tasak 440g 16cm G-12

Global tasak 440g 16cm  G-12
Global tasak 440g 16cm G-12

Tasak do mięsa 440 g 16 cm | Global G-12

Klasyczny, ciężki tasak rzeźniczy przeznaczony do siekania surowego mięsa. Można nim porąbać niewielkie kości, chrząstki lub stawy. Doskonale się też sprawdzi, kiedy trzeba rozłupać dynię, przeciąć pancerz homara albo podzielić mrożonkę. Ponieważ tasak jest wyjątkowo ostry i wygodny w użyciu, nadaje się nawet do krojenia.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 699,00 zł (netto: 568,29 zł )
szt.

Mora Frost nóż do filetowania elastyczny 129-3835 9160PG (16cm)

Mora Frost nóż do filetowania elastyczny 129-3835 9160PG (16cm)
Mora Frost nóż do filetowania elastyczny 129-3835 9160PG (16cm)

Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 64,00 zł (netto: 52,03 zł )
szt.

Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3900 7158PG (15,8cm)

Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3900 7158PG (15,8cm)
Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3900 7158PG (15,8cm)

Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 75,00 zł (netto: 60,98 zł )
szt.

Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3910 7159PG (15,9cm)

Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3910 7159PG (15,9cm)
Mora Frost nóż trybownik twardy 129-3910 7159PG (15,9cm)

Rękojeść:
Podwójny-gumowy uchwyt z formowaną trawioną strukturą

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 68,00 zł (netto: 55,28 zł )
szt.

Nóż Masahiro MSC Bunka 160mm [11055]

Nóż Masahiro MSC Bunka 160mm [11055]
Nóż Masahiro MSC Bunka 160mm [11055]

Nóż Masahiro MSC Bunka 160mm [11055]

Bunka to noż ogólnego przeznaczenia, sprawdzi się doskonale podczas typowych zadań kuchennych. Posiada szeroki profil, nieznacznie zaokrąglony brzuszek oraz płaską tylną część ostrza. Charakterystyczny, odwrócony profil tanto nadaje ostrzu zręczny i delikatny czubek oraz wyjątkową i przyciągającą wzrok estetykę. Ten tradycyjny japoński nóż z powodzeniem może zastąpić nóż szefa kuchni czy santoku.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 299,00 zł (netto: 243,09 zł )
szt.
  • nowość

Nóż Masahiro MV-L Boning 160mm [14171]

Nóż Masahiro MV-L Boning 160mm [14171]
Nóż Masahiro MV-L Boning 160mm [14171]

Nóż Masahiro MV-L Boning 160mm [14171]

Masahiro MV-L Boning o długości ostrza 160 mm to nóż przeznaczony do luzowania o charakterystycznym bardzo wąskim ostrzu z okrągło zakończonym czubkiem zaprojektowanym tak, aby można było nim łatwo manewrować wokół kości, pomiędzy stawami i wśród ścięgien i chrząstek surowego mięsa. Te cechy sprawiają, że nóż do luzowania jest niezbędny do wykonywania tego typu czynności w każdej kuchni, co jest bardziej opłacalne niż kupowanie zluzowanego mięsa. Do luzowania drobiu i ryb lepiej nadaje się nóż o elastyczny ostrzu (flexible), natomiast do mięsa czerwonego taki z ostrzem sztywniejszym. Nóż do luzowania w razie konieczności, szczególnie ten z elastycznym ostrzem można wykorzystać również do filetowania.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 389,00 zł (netto: 316,26 zł )
szt.
  • nowość

Tojiro DP3 VG-10 Nóż Bunka 16 cm

Tojiro DP3 VG-10 Nóż Bunka 16 cm
Tojiro DP3 VG-10 Nóż Bunka 16 cm

Nóż kuchenny Bunka 16 cm Tojiro DP3

Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

Cena: 459,00 zł (netto: 373,17 zł )
  • nowość

Tojiro Flash nóż szefa kuchni 16cm FF-CH160

Tojiro Flash nóż szefa kuchni 16cm FF-CH160
Tojiro Flash nóż szefa kuchni 16cm FF-CH160

Nóż kuchenny szefa kuchni Tojiro Flash 16 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 869,00 zł (netto: 706,50 zł )
szt.

Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm

Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm
Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena: 467,00 zł (netto: 379,67 zł )
szt.

Nóż Masahiro BWH Boning 160mm Flexible [14072]

Nóż Masahiro BWH Boning 160mm Flexible [14072]
Nóż Masahiro BWH Boning 160mm Flexible [14072]

Nóż Masahiro BWH Boning 160mm Flexible [14072]

Masahiro BWH Boning Flexible o elastycznym ostrzu długości 160 mm to nóż przeznaczony do luzowania o charakterystycznym bardzo wąskim ostrzu z okrągło zakończonym czubkiem zaprojektowanym tak, aby można było nim łatwo manewrować wokół kości, pomiędzy stawami i wśród ścięgien i chrząstek surowego mięsa. Te cechy sprawiają, że nóż do luzowania jest niezbędny do wykonywania tego typu czynności w każdej kuchni, co jest bardziej opłacalne niż kupowanie zluzowanego mięsa. Do luzowania drobiu i ryb lepiej nadaje się nóż o elastyczny ostrzu (flexible), natomiast do mięsa czerwonego taki z ostrzem sztywniejszym. Nóż do luzowania w razie konieczności, szczególnie ten z elastycznym ostrzem można wykorzystać również do filetowania.

Typ stali: MBS-26
HRC: 58-59
Materiał rękojeści: drewno black pakkawood
Sposób ostrzenia: dwustronny, asymetryczny 80/20
Długość całkowita: 288 mm
Długość ostrza: 160 mm
Szerokość: 28 mm
Grubość: 2.0 mm
Waga: 111 g

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 429,00 zł (netto: 348,78 zł )
szt.

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]
Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

MSC Nakiri 160 mm to wielozadaniowe narzędzie, które może być wykorzystane do siekania, krojenia w plastry i kostkę czy drobnego siekania świeżych produktów. Nóż ma kształt wąskiego tasaka, przypomina też tradycyjny japoński nóż Usuba lecz w przeciwieństwie do jednostronnie ostrzonej Usuby, nóż Nakiri jest zaostrzony obustronnie. Bardzo cienka krawędź tnąca przechodzi przez krojone produkty bez najmniejszego oporu. Już sam, choć niewielki, ciężar noża wystarczy do wcięcia się w głąb pomidora, cebuli oraz innych warzyw czy owoców. Duża powierzchnia klingi jest często wykorzystywana również do przenoszenia pokrojonych produktów z deski do krojenia wprost na patelnię, do garnka czy innego naczynia.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 299,00 zł (netto: 243,09 zł )
szt.

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]
Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11064]

Nóż Masahiro MSC Nakiri 160mm [11054]

MSC Nakiri 160 mm to wielozadaniowe narzędzie, które może być wykorzystane do siekania, krojenia w plastry i kostkę czy drobnego siekania świeżych produktów. Nóż ma kształt wąskiego tasaka, przypomina też tradycyjny japoński nóż Usuba lecz w przeciwieństwie do jednostronnie ostrzonej Usuby, nóż Nakiri jest zaostrzony obustronnie. Bardzo cienka krawędź tnąca przechodzi przez krojone produkty bez najmniejszego oporu. Już sam, choć niewielki, ciężar noża wystarczy do wcięcia się w głąb pomidora, cebuli oraz innych warzyw czy owoców. Duża powierzchnia klingi jest często wykorzystywana również do przenoszenia pokrojonych produktów z deski do krojenia wprost na patelnię, do garnka czy innego naczynia.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 269,00 zł (netto: 218,70 zł )
szt.
  • nowość

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm [14971]

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm [14971]
Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm [14971]

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm [14971]

Masahiro MV-H Boning o długości ostrza 160 mm to nóż przeznaczony do luzowania o charakterystycznym bardzo wąskim ostrzu z okrągło zakończonym czubkiem zaprojektowanym tak, aby można było nim łatwo manewrować wokół kości, pomiędzy stawami i wśród ścięgien i chrząstek surowego mięsa. Te cechy sprawiają, że nóż do luzowania jest niezbędny do wykonywania tego typu czynności w każdej kuchni, co jest bardziej opłacalne niż kupowanie zluzowanego mięsa. Do luzowania drobiu i ryb lepiej nadaje się nóż o elastyczny ostrzu (flexible), natomiast do mięsa czerwonego taki z ostrzem sztywniejszym. Nóż do luzowania w razie konieczności, szczególnie ten z elastycznym ostrzem można wykorzystać również do filetowania.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 519,00 zł (netto: 421,95 zł )
szt.

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm Flexible [14972]

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm Flexible [14972]
Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm Flexible [14972]

Nóż Masahiro MV-H Boning 160mm Flexible [14972]

Masahiro MV-H Boning o długości ostrza 160 mm to nóż przeznaczony do luzowania o charakterystycznym bardzo wąskim ostrzu z okrągło zakończonym czubkiem zaprojektowanym tak, aby można było nim łatwo manewrować wokół kości, pomiędzy stawami i wśród ścięgien i chrząstek surowego mięsa. Te cechy sprawiają, że nóż do luzowania jest niezbędny do wykonywania tego typu czynności w każdej kuchni, co jest bardziej opłacalne niż kupowanie zluzowanego mięsa. Do luzowania drobiu i ryb lepiej nadaje się nóż o elastyczny ostrzu (flexible), natomiast do mięsa czerwonego taki z ostrzem sztywniejszym. Nóż do luzowania w razie konieczności, szczególnie ten z elastycznym ostrzem można wykorzystać również do filetowania.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 569,00 zł (netto: 462,60 zł )
szt.

Polkars nóż do ryb nr. 52 (16cm)

Polkars nóż do ryb  nr. 52 (16cm)
Polkars nóż do ryb nr. 52 (16cm)

Nóż do ryb z plastikową rączką Długość ostrza 160 mm Rękojeść noża wykonana z antypoślizgowego tworzywa. Ostrza noży wykonane są z wysokowęglowej stali nierdzewnej o optymalnej twardości 55-57 HRc. Po przejściu procesu ulepszania cieplnego są szlifow...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 26,00 zł (netto: 21,14 zł )
szt.

Sanelli Premana nóż do trybowania zagięty 16cm

Sanelli Premana nóż do trybowania zagięty  16cm
Sanelli Premana nóż do trybowania zagięty 16cm
Nóż do trybowania zagięty Sanelli Premana 16cm (208160-1096.16) Długość: 16 cm. Seria PREMANA. Stal nierdzewna, polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne połączenie ostrza z rękojeścią. Szerokie miejsce na kciuk. Bezpieczna, trwała, wyważona ...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 143,00 zł (netto: 116,26 zł )
szt.

Sanelli Premana nóż trybownik szeroki 16cm

Sanelli Premana nóż trybownik szeroki  16cm
Sanelli Premana nóż trybownik szeroki 16cm
Nóż trybownik szeroki Sanelli Premana 16cm (207160-1086.16) Długość: 16 cm. Seria PREMANA. Stal nierdzewna, polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne połączenie ostrza z rękojeścią. Szerokie miejsce na kciuk. Bezpieczna, trwała, wyważona ergo...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 137,00 zł (netto: 111,38 zł )
szt.

Sanelli Premana nóż trybownik wąski 16cm

Sanelli Premana nóż trybownik wąski  16cm
Sanelli Premana nóż trybownik wąski 16cm
Nóż trybownik wąski Sanelli Premana 16cm (209160-1106.16) Długość: 16 cm. Seria PREMANA. Stal nierdzewna, polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne połączenie ostrza z rękojeścią. Szerokie miejsce na kciuk. Bezpieczna, trwała, wyważona ergono...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 152,00 zł (netto: 123,58 zł )
szt.

Sanelli Premana tasak 16cm

Sanelli Premana tasak 16cm
Sanelli Premana tasak 16cm
Tasak Sanelli Premana 16cm (213160-3226.16) Długość: 16 cm. Seria PREMANA. Stal nierdzewna, polerowane, laserowo wykonane ostrze. Higieniczne połączenie ostrza z rękojeścią. Szerokie miejsce na kciuk. Bezpieczna, trwała, wyważona ergonomicznie i nie ...

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 306,00 zł (netto: 248,78 zł )
szt.

SWIBO 5.8404.16 trybownik wygięty półelastyczny 16cm

SWIBO 5.8404.16 trybownik wygięty półelastyczny 16cm
SWIBO 5.8404.16 trybownik wygięty półelastyczny 16cm

Nóż VICTORINOX - SWIBO

Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk,
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: poliamid
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 63,00 zł (netto: 51,22 zł )
szt.

SWIBO 5.8405.13 trybownik wygięty twardy 13cm

SWIBO 5.8405.13 trybownik wygięty twardy 13cm
SWIBO 5.8405.13 trybownik wygięty twardy 13cm

Nóż VICTORINOX - SWIBO

Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk,
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: poliamid
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 59,00 zł (netto: 47,97 zł )
szt.

SWIBO 5.8405.16 trybownik wygięty twardy 16cm

SWIBO 5.8405.16 trybownik wygięty twardy 16cm
SWIBO 5.8405.16 trybownik wygięty twardy 16cm

Nóż VICTORINOX - SWIBO

Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk,
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: poliamid
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 63,00 zł (netto: 51,22 zł )
szt.

SWIBO 5.8406.16 trybownik wygięty elastyczny 16cm

SWIBO 5.8406.16 trybownik wygięty elastyczny 16cm
SWIBO 5.8406.16 trybownik wygięty elastyczny 16cm

Nóż VICTORINOX - SWIBO

Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk,
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: poliamid
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 63,00 zł (netto: 51,22 zł )
szt.

SWIBO 5.8408.16 trybownik prosty twardy 16cm

SWIBO 5.8408.16 trybownik prosty twardy 16cm
SWIBO 5.8408.16 trybownik prosty twardy 16cm

Nóż VICTORINOX - SWIBO

Ostrze wykonane ze stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk,
Kraj pochodzenia: Szwajcaria
Materiał rączki: poliamid
Kolor rączki: żółty
Możliwość mycia w zmywarce: tak
Sterylizacja: do 120° C / 250° F

 

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 63,00 zł (netto: 51,22 zł )
szt.

Victorinox nóż do filetowania 5.3703.16 (16 cm)

Victorinox nóż do filetowania  5.3703.16 (16 cm)
Victorinox nóż do filetowania 5.3703.16 (16 cm)
Rękojeść noża wykonana z włókna Fibrox. Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysoki...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 79,00 zł (netto: 64,23 zł )
szt.

Victorinox nóż do mięsa 5.5603.16 (16cm)

Victorinox nóż do mięsa 5.5603.16 (16cm)
Victorinox nóż do mięsa 5.5603.16 (16cm)

Rękojeść noża wykonana z włókna Fibrox. Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste. Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysoki...

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 99,00 zł (netto: 80,49 zł )
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl