MARKI / PRODUCENCI

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm [14061]

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm [14061]
Nóż Masahiro BWH Carving 200mm [14061]

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm [14061]

Masahiro BWH Carving o długości ostrza 200 mm podobnie jak nóż Slicer przeznaczony do krojenia i porcjowania mięsa. Jest jednak krótszy a ostrze z bardziej okrągło zakończonym czubkiem. Idealnie nadaję się do krojenia cienkich kawałków mięsa, w tym drobiu, pieczeni, szynki i innych dużych wędlin. Wielkością zbliżony jest do noża szefa kuchni, lecz ma znacznie cieńsze ostrze pozwalające na bardziej precyzyjne krojenie. Dostępny jest w wersji ze sztywnym ostrzem oraz elastycznym (flexible).

Typ stali: MBS-26
HRC: 58-59
Materiał rękojeści: drewno black pakkawood
Sposób ostrzenia: dwustronny, asymetryczny 80/20
Długość całkowita: 326 mm
Długość ostrza: 205 mm
Szerokość: 34 mm
Grubość: 2.0 mm
Waga: 140 g

 

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

429,00 zł

Cena netto: 348,78 zł

szt.

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm Flexible [14062]

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm Flexible [14062]
Nóż Masahiro BWH Carving 200mm Flexible [14062]

Nóż Masahiro BWH Carving 200mm Flexible [14062]

Masahiro BWH Carving Flexible o długości ostrza 200 mm podobnie jak nóż Slicer przeznaczony do krojenia i porcjowania mięsa. Jest jednak krótszy a ostrze z bardziej okrągło zakończonym czubkiem. Idealnie nadaję się do krojenia cienkich kawałków mięsa, w tym drobiu, pieczeni, szynki i innych dużych wędlin. Wielkością zbliżony jest do noża szefa kuchni, lecz ma znacznie cieńsze ostrze pozwalające na bardziej precyzyjne krojenie. Dostępny jest w wersji ze sztywnym ostrzem oraz elastycznym (flexible).

Typ stali: MBS-26
HRC: 58-59
Materiał rękojeści: drewno black pakkawood
Sposób ostrzenia: dwustronny, asymetryczny 80/20
Długość całkowita: 326 mm
Długość ostrza: 205 mm
Szerokość: 34 mm
Grubość: 2.0 mm
Waga: 128 g

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

479,00 zł

Cena netto: 389,43 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl