MARKI / PRODUCENCI

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm, praworęczny

Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm, praworęczny
Tojiro Aogami Damascus Yanagi-Sashimi 30cm, praworęczny

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 30cm Tojiro Aogami Damascus

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długiej, wąskiej i cienkiej klindze w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Profesjonalne ostrza z tzw. stali damasceńskiej stworzono dla doświadczonych szefów kuchni, którym nie wystarczają zwykłe narzędzia.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

2 289,00 zł

Cena netto: 1 860,98 zł

szt.

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm

Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm
Tojiro Aogami Yanagi-Sashimi 30cm

Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 30 cm Tojiro Aogami

Klasyczny japoński nóż do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi,rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

1 769,00 zł

Cena netto: 1 438,21 zł

szt.

Tojiro Classic VG-10 Nóż Szefa 30cm

Tojiro Classic VG-10 Nóż Szefa 30cm
Tojiro Classic VG-10 Nóż Szefa 30cm

Nóż kuchenny szefa kuchni Tojiro DP3 30 cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

Cena:

1 269,00 zł

Cena netto: 1 031,71 zł

Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm

Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm
Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm

Tojiro Shirogami Kurouchi Nóż Soba 30cm


Soba-kiri charakteryzuje – bardzo szerokie ostrze, bez typowego czubka, o prostokątnym kształcie i prostej krawędzi tnącej. Jednak jego kształt i krawędź tnąca z nietypowo obniżoną brodą, są podyktowane wyjątkowej specjalizacji – jest to nóż, wykorzystywany do przygotowywania klusek soba oraz udon.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

3 469,00 zł

Cena netto: 2 820,33 zł

szt.

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 30cm

Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 30cm
Tojiro Shirogami Nóż Sashimi 30cm

Nóż Sashimi 30 cm Tojiro Shirogami


Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

989,00 zł

Cena netto: 804,07 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl