Zaopatrzenie przemysłu mięsnego

Przemysł mięsny jest specyficzną branżą, która wymaga specjalistycznego sprzętu mięsnego. W naszej ofercie znajdziecie wszelkie wymagane noże, które są niezbędne w tej branży.

NOŻE RZEŹNICZE

Dick Ergogrip nóż trybownik wygięty półelastyczny 10cm niebieski 8298210 Dick Ergogrip nóż trybownik wygięty półelastyczny 10cm niebieski 8298210
Producent: Dick
Cena: 40,00 zł (netto: 32,52 zł )
szt.
zobacz więcej
  • nowość
GIESSER 2505 10 trybownik półelastyczny 10cm czarny GIESSER 2505 10 trybownik półelastyczny 10cm czarny
Producent: Giesser Messer
Cena: 40,00 zł (netto: 32,52 zł )
szt.
zobacz więcej
GIESSER 3105 10 trybownik prosty 10cm czarny GIESSER 3105 10 trybownik prosty 10cm czarny
Producent: Giesser Messer
Cena: 40,00 zł (netto: 32,52 zł )
szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż do drobiu  10 cm czarny 81340101 Dick Ergogrip nóż do drobiu 10 cm czarny 81340101
Producent: Dick
Cena: 38,00 zł (netto: 30,89 zł )
szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż do drobiu  10 cm żółty 81340102 Dick Ergogrip nóż do drobiu 10 cm żółty 81340102
Producent: Dick
Cena: 38,00 zł (netto: 30,89 zł )
szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż trybownik wąski  10 cm niebieski 8236810 Dick Ergogrip nóż trybownik wąski 10 cm niebieski 8236810
Producent: Dick
Cena: 39,00 zł (netto: 31,71 zł )
szt.
zobacz więcej
Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm) Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm)
Producent: Polkars
Cena: 25,00 zł (netto: 20,33 zł )
szt.
zobacz więcej
Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm) niebieski Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm) niebieski
Producent: Polkars
Cena: 25,00 zł (netto: 20,33 zł )
szt.
zobacz więcej
Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm) żółty Polkars nóż masarski nr. 61 (10cm) żółty
Producent: Polkars
Cena: 25,00 zł (netto: 20,33 zł )
szt.
zobacz więcej
Polkars nóż masarski nr. 61 czerwony (10cm) Polkars nóż masarski nr. 61 czerwony (10cm)
Producent: Polkars
Cena: 25,00 zł (netto: 20,33 zł )
szt.
zobacz więcej
Polkars nóż masarski nr. 61 pomarańczowy (10cm) Polkars nóż masarski nr. 61 pomarańczowy (10cm)
Producent: Polkars
Cena: 25,00 zł (netto: 20,33 zł )
szt.
zobacz więcej

Wybierz najlepsze noże dla zaopatrzenia przemysłu mięsnego

 

 

Dobrze oprawiona sztuka mięsa to prawdziwe dzieło sztuki. Wiele zależy od umiejętności masarza, ale nawet najlepszy fachowiec nie poradzi sobie bez odpowiednich narzędzi.

Właściwe noże do zadań specjalnych

Bez wątpienia w domu poradzimy sobie, mając dwa, może trzy noże. Ale zaopatrzenie przemysłu mięsnego to zadanie o wiele bardziej skomplikowane. W zależności od rodzaju oprawianego mięsa potrzebne będą nie tylko inne noże, ale czasem inne narzędzia.

Trybownik, tasak czy nóż do skórowania są tak skonstruowane, by doskonale pomagały wykonać  przeznaczone im zadania. Czasem konieczny jest nóż o wąskim, giętkim ostrzu, innym razem – o szerokim i sztywnym. Odpowiednie zaopatrzenie dla przemysłu mięsnego to podstawa, bez której praca może okazać się niemożliwa.

Jak znaleźć idealne noże do mięsa?

Zaopatrzenie przemysłu mięsnego to nie lada wyzwanie. Z doborem noża jest podobnie jak z wyborem butów. Oto dlaczego:

  • długość noża – samego ostrza i trzonka – ma znaczenie. Osoby o większych dłoniach będą potrzebować dłuższych czy cięższych noży;
  • jakość wykonania to podstawa. Kiedy zawodowo operujemy ostrymi narzędziami, muszą one być doskonale zrobione, zaprojektowane i wykończone, żeby zapewniać wygodę i bezpieczeństwo;
  • nie ma jednego sprzętu do wszystkich zadań. Inny nóż będzie nam potrzebny do podzielenia kurczaka, inny do żeberek, a jeszcze inny – do nogi wołowej.

Centrum Noży oferuje wyłącznie sprawdzone, najwyższej jakości noże i akcesoria. Sprawdź nasz wybór – na pewno znajdziesz zestaw dla siebie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl