Zaopatrzenie przemysłu mięsnego

Przemysł mięsny jest specyficzną branżą, która wymaga specjalistycznego sprzętu mięsnego. W naszej ofercie znajdziecie wszelkie wymagane noże, które są niezbędne w tej branży.

NOŻE RZEŹNICZE

Dick Ergogrip sztylet masarski 21 cm niebieski 8235721 Dick Ergogrip sztylet masarski 21 cm niebieski 8235721
Producent: Dick
Cena:

145,00 zł

Cena netto: 117,89 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż masarski 21 cm niebieski 8236921 Dick Ergogrip nóż masarski 21 cm niebieski 8236921
Producent: Dick
Cena:

76,00 zł

Cena netto: 61,79 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż masarski blokowy  21 cm niebieski 8234821 Dick Ergogrip nóż masarski blokowy 21 cm niebieski 8234821
Producent: Dick
Cena:

82,00 zł

Cena netto: 66,67 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż trybownik wąski  21 cm niebieski 8236821 Dick Ergogrip nóż trybownik wąski 21 cm niebieski 8236821
Producent: Dick
Cena:

51,00 zł

Cena netto: 41,46 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż ubojowy 21 cm niebieski 8200621 Dick Ergogrip nóż ubojowy 21 cm niebieski 8200621
Producent: Dick
Cena:

67,00 zł

Cena netto: 54,47 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż ubojowy 21 cm niebieski 8242521K Dick Ergogrip nóż ubojowy 21 cm niebieski 8242521K
Producent: Dick
Cena:

86,00 zł

Cena netto: 69,92 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż ubojowy 21cm niebieski 8242521 Dick Ergogrip nóż ubojowy 21cm niebieski 8242521
Producent: Dick
Cena:

78,00 zł

Cena netto: 63,41 zł

szt.
zobacz więcej
Dick Ergogrip nóż ubojowy 21cm pomarańczowy 8242521-53 Dick Ergogrip nóż ubojowy 21cm pomarańczowy 8242521-53
Producent: Dick
Cena:

78,00 zł

Cena netto: 63,41 zł

szt.
zobacz więcej
Dick ExpertGrip 2k nóż ubojowy 21cm niebieski 8212521 Dick ExpertGrip 2k nóż ubojowy 21cm niebieski 8212521
Producent: Dick
Cena:

67,00 zł

Cena netto: 54,47 zł

szt.
zobacz więcej

Wybierz najlepsze noże dla zaopatrzenia przemysłu mięsnego

 

 

Dobrze oprawiona sztuka mięsa to prawdziwe dzieło sztuki. Wiele zależy od umiejętności masarza, ale nawet najlepszy fachowiec nie poradzi sobie bez odpowiednich narzędzi.

Właściwe noże do zadań specjalnych

Bez wątpienia w domu poradzimy sobie, mając dwa, może trzy noże. Ale zaopatrzenie przemysłu mięsnego to zadanie o wiele bardziej skomplikowane. W zależności od rodzaju oprawianego mięsa potrzebne będą nie tylko inne noże, ale czasem inne narzędzia.

Trybownik, tasak czy nóż do skórowania są tak skonstruowane, by doskonale pomagały wykonać  przeznaczone im zadania. Czasem konieczny jest nóż o wąskim, giętkim ostrzu, innym razem – o szerokim i sztywnym. Odpowiednie zaopatrzenie dla przemysłu mięsnego to podstawa, bez której praca może okazać się niemożliwa.

Jak znaleźć idealne noże do mięsa?

Zaopatrzenie przemysłu mięsnego to nie lada wyzwanie. Z doborem noża jest podobnie jak z wyborem butów. Oto dlaczego:

  • długość noża – samego ostrza i trzonka – ma znaczenie. Osoby o większych dłoniach będą potrzebować dłuższych czy cięższych noży;
  • jakość wykonania to podstawa. Kiedy zawodowo operujemy ostrymi narzędziami, muszą one być doskonale zrobione, zaprojektowane i wykończone, żeby zapewniać wygodę i bezpieczeństwo;
  • nie ma jednego sprzętu do wszystkich zadań. Inny nóż będzie nam potrzebny do podzielenia kurczaka, inny do żeberek, a jeszcze inny – do nogi wołowej.

Centrum Noży oferuje wyłącznie sprawdzone, najwyższej jakości noże i akcesoria. Sprawdź nasz wybór – na pewno znajdziesz zestaw dla siebie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl