Victorinox nóż do mięsa 5.5603.16 (16cm)

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena brutto: 74,00 zł 74.00
Cena netto: 60,16 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: Victorinox
Kod produktu: 5.5603.16

Opis


Victorinox nóż do mięsa 5.5603.16 (16cm)

Nóż rzeźniczy do mięsa, proste, spiczaste ostrze długości 16 cm, z uchwytem typu fibrox
Noże Victorinox posiadają certyfikat NSF

Rękojeść noża wykonana z włókna Fibrox.
Jest ono delikatnie ziarniste, dzięki czemu nóż nie ślizga się w dłoni i leży pewnie nawet wtedy, kiedy dłonie są mokre lub tłuste.
Rękojeść jest dobrze wyprofilowana, odporna na ścieranie oraz działanie wysokich temperatur

Noże Victorinox zapewniają doskonałe parametry cięcia, długo pozostają ostre i nie ma problemów z ich ostrzeniem.
Noże Victorinox są wykorzystywane w przemyśle spożywczym oraz branży gastronomicznej przez profesjonalnych szefów kuchni.

Ostrze proste, z gładką krawędzią, ostro zakończone
Antypoślizgowa i ergonomiczna rękojeść
Noże można myć w zmywarce
Sterylizacja w temperaturze 80-110°C

Dane techniczne

Sztywność ostrza twarde
Długość ostrza 16 cm

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl