SWIBO 5.8431.21 nóż masarski blokowy 21 cm
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny

Opis
Nóż Swibo 5.8431.21 to profesjonalny nóż blokowy z gładkim szerokim ostrzem, który jest popularny w przemyśle mięsnym i gastronomicznym dostępny w długościach od 21 cm do 31 cm.
Jest to produkt szwajcarskiej firmy Victorinox, znanej z wysokiej jakości noży.
SWIBO to profesjonalna linia noży przeznaczona do zakładów mięsnych, ubojni, sklepów mięsnych oraz dla szefów kuchni.
Cechy noża Swibo 5.8431.21:
Ostrze: Wykonane z wysokiej jakości stali węglowo-chromowo-molibdenowej o twardości 58 HRC polerowanej na połysk o długości 21 cm.
Ostrze jest proste i sztywne, co zapewnia precyzyjne cięcie.
Rękojeść: Wykonana z poliamidu, ergonomicznie ukształtowana, antypoślizgowa i odporna na uderzenia. Rękojeść jest w kolorze żółtym, co ułatwia identyfikację noża w miejscu pracy.
Higiena: Nóż można sterylizować w temperaturze do 120°C.
Zastosowanie: Nóż Swibo 5.8431.21 jest przeznaczony do krojenia i porcjowania. Jest idealny do pracy w zakładach rzeźniczych, masarniach, a także w gastronomii.
Długość ostrza: 21 cm
Symbol: 5.8431.21
Kolor rękojeści: żółty
Ostrze: proste, szerokie, twarde.
Dane techniczne
Sztywność ostrza | twarde |
Długość ostrza | 21 cm |